Welcome to my blog.

After a few random posts I've decided to dedicate this blog to my life long project of Japanese food
and culture (and my life in general).

Since my first taste of sushi back in 1997 I've been interested in, and frequently been making
Japanese food.
My interest in the country and culture started long before and continues to evolve.
I was lucky to finally visit Japan in October 2008 and hope to be back soon.
In July 2012 I visited Japantown in San Fransisco, the next best thing!
Both small and big adventures will from now on, as time permits, be shared with you.

I will post other recipes and pictures too, mainly cooking projects, plants and art projects
(including my new love - making kumihimo braided objects).

I hope you'll find it interesting, and feel free to leave a comment or ask questions!

I write mainly in English, but there will be some Norwegian too, especially posts about things
that mainly have Norwegian interest. Tutorials are bi-lingual.

Saturday, 18 February 2012

Håndlaga 2012

Text in Norwegian only!

For andre gang går "Håndlaga" av stabelen og krysantemum design er med.
I år sponser jeg Håndlaga 2012 og har tenkt å nominere flotte produkter i
flere kategorier.
Jeg håper også noen vil nominere et smykke fra krysantemum design i kategori 5: "Smykker" og vil nok være ubeskjeden å gjøre det selv...

Jeg sakser fra bloggen til Håndlaga 2012 slik at alle kan bli inspirert,
og jeg oppfordrer alle design- og håndarbeidsglade til å delta.

"Med dette arrangementet vil vi feire det skapende og engasjerte miljøet av dyktige folk som legger tid og
omtanke inn i sine håndlagde produkter.
Det hele starter med at alle som vil kan nominere sine egne og andres håndlagde produkter.
Det blir åtte spennende kategorier som vi håper vil treffe de fleste; redesign, barn, klær, smykker, 
tilbehør, til hjemmet, bilde og menn.
Produkter til menn er en ny kategori i år!"


Trykk på linken til høyre her på bloggen for å komme til Håndlaga 2012.





Kjøp håndlaget!

No comments: