Saturday 7 January 2012

Lightbox

Let me present my christmas gift from Mr. Linuz: A small at-home photo studio! It consists of a lightbox with changeable backgrounds and two daylight lamps. Perfect for the dark season here in Norway. The box is quite large, so I can photograph much more than bracelets!


After experimenting a bit we realized that we need a better camera... but for now I´m using the old one.
I think the photos are much better already, what do you think?


Here is some of the new pictures of my bracelets, I tried using some Japanese props as well.

New blue flower bracelet.



9 comments:

  1. Dette er interessant! Så bra at du deler. Har du eksperimentert noe mer med lysboksen? Jeg har egentlig gitt opp hele ideen med dagslyslamper, de jeg har selv gir så feil fargeskjær. Men det blir kanskje bedre med en lysboks til å ta av for det verste?
    Det jeg er mest spent på, er selvsagt om du har klart å ta fine bilder av Swarovski-krystallene dine med dette utstyret... :-)

    ReplyDelete
  2. Jeg ble positivt overrasket over lysteltet må jeg si. Jeg har ikke hatt tid til å finne på så mange sprell ennå, jeg har et par bilder som viser Swarovskiene bedre, skal se om jeg får lagt dem ut. Jeg er mest fokusert på satengen jeg da, hvis krystallen blir fin er det bare bonus! Bildene må fikses litt på i Photoshop etterpå, men kun med "exposure"-knappen, jeg har heldigvis ikke måttet fargekorrigere. Lysteltet er 75 x 75 cm forresten.

    ReplyDelete
  3. Hvis du går inn på dette produktet ser du hvordan krystallen ser ut litt bedre:
    http://epla.no/handlaget/produkter/412540/
    Dette er altså første forsøk....men jeg fortsetter å eksperimentere (snart)...

    ReplyDelete
  4. Oh mama! Ingen fargejustering? Fiiine lysteltet! Og der ble jeg kjempegira... :-) Krystallen ble fin den, og det er i grunnen fargene man sliter med på vinteren. Går det an å finne ut hvor man får tak i sånt da :-S

    ReplyDelete
  5. Jeg har denne pakken her:http://www.fotopianetthandel.no/wf-belysningspakke-for-produktfotografering-2-x-175w-p-299-c-175.aspx
    Den kan også kjøpes fra Sverige (du kan få den sendt til postkontoret i Strømstad og hente der - spare penger...): http://www.kaffebrus.com/belysningspaket-for-produktfotografering-2-x-175w-858.html

    Jeg skulle egentlig ha den med den mindre lysboksen på 40 cm, men de var utsolgt, så jeg fikk det store for samme pris. :)

    ReplyDelete
  6. Så flott gave! Ser du får herlige bilder! Masse lekkert du lager :)

    ReplyDelete
  7. Hei! Så morsomt med en Japan-frelst blogg! Jeg er super fasinert av den japanske kunsten, spesielt tresnittene og keramikken (jeg er jo keramiker), men også tekstiler, smykker og mat. Ja, you name it. Men, over til poenget. Hvordan var din erfaring med fotopianetthandel? Jeg kikker faktisk på akkurat den pakken du har her, og lurer på om dette er et bra sted å handle.

    Denne bloggen skal jeg legge til i favoritter, absolutt følge med på hva som skjer!

    ReplyDelete
  8. Hei!
    Takk for hyggelig kommentar fruktfat. Japan er et merkelig og fasinerende land, jeg finner stadig nye skatter i mat, kunst og kultur (som egentlig er sider av samme sak der)...

    Jeg hadde bare gode erfaringer med Fotopia. Det viste seg at de ikke hadde den pakken jeg bestilte på lager, så da fikk jeg en bedre av dem.. kan ikke klage på det. Hentet selv i Oslo. Litt kronglete å komme dit hvis du ikke har bil, men ikke umulig.

    :) Line

    ReplyDelete

Talk to me!